Kontakt

Kontakt mig

Kontakt mig for at høre mere eller booke tid til en samtale.

  • E-mail kontakt@psykologsigrid.dk
  • Telefon 3028 2395 

Det er lettest at fange mig på e-mailen, da jeg ofte sidder i samtale og ikke tager telefonen. Jeg kan ikke altid nå at ringe tilbage i løbet af en arbejdsdag.

Det er vigtigt, at du ikke skrive cpr.nr. eller andre personlige oplysninger, når du henvender dig. Jeg svarer med en krypteret e-mail, som du efterfølgende kan besvare krypteret.

Jeg anbefaler som udgangspunkt, at vi mødes til en første samtale, hvor vi sammen udfolder udfordringerne og bliver klogere på, hvad der er på spil for dig/dit barn, så vi kan spore os ind på, hvilken hjælp der er behov for.

Min erfaring er, at det altid er godt givet ud at mødes til en rigtig samtale (frem for en kort telefonisk forsamtale), fordi du/dit barn kan mærke, om kemien føles rigtig. Hvis ikke det føles rigtigt, er det helt okay og så guider jeg gerne videre til anden hjælp.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder for terapi, jeg tilbyder og du kan se mine priser her.

Hvis du kontakter mig og ikke får svar inden for to døgn, så tjek dit spamfilter/uønsket post, da mit svar kan være endt der. Og ellers så tag endelig kontakt igen, da der selvfølgelig kan ske smuttere.

Find vej

Du finder mig i mit hyggelige lokale i Gribskov Lægecenter “Lundehuset” på adressen:

Tisvildevej 28, Vejby Strand (ca. 45 min. kørsel fra København)