Om mig

Psykolog (cand.psych.aut.)

Sigrid Reinvard Kølster

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Århus Universitet i 2011 og autoriseret af Psykolognævnet i 2017. Siden 2016 har jeg haft min egen praksis i Tisvilde.

Jeg er 40 år og privat er jeg gift med Mads. Sammen har vi to børn, Emilie på 12 år og William på 9 år. Jeg elsker at være ude og tilbringe tid i naturen – både med familien på tur med rygsæk og madpakker eller på mountainbike, som jeg er ret bidt af. Når jeg sidder på cyklen, får hovedet fri og mit fokus kommer ned i kroppen. I naturen og på cyklen kobler jeg fra og lader op.

Det der gik forud….

I foråret 2015 gjorde vi op med det, vi syntes, var et liv med for meget travlhed og for lidt nærvær. Vi flyttede fra Storkøbenhavn til Tisvildeleje i Nordsjælland for at få mere ro, plads, luft og tid til at være sammen som familie.

Jeg sagde samtidig mit faste job op som psykolog i PPR (skolepsykolog) og efter lidt overvejelser og tilløb, sprang jeg ud i det selvstændige liv for at kunne bruge min tid på det, jeg brænder allermest for, nemlig terapi.

Det er den bedste beslutning, vi har taget som familie – og som jeg har taget for mig selv og mit arbejdsliv.

I starten af 2016 startede jeg min egen praksis i Tisvilde. I september 2016 rykkede jeg ind i mit nuværende lokale i Gribskov Lægecenter “Lundehuset” 3 dage om ugen.

Frem til november 2018 var jeg ved siden af min praksis ansat 15 timer om ugen som psykolog på en institution for anbragte børn og unge fra 11-18 år. Her varetog jeg terapi og samtaleforløb med de unge samt supervision af personalet bestående af lærere og socialpædagoger.

Pr. 1. november 2018 sagde jeg mit deltidsjob op og har siden været selvstændig på fuld tid. Jeg kunne mærke, at jeg igen havde brug for at lave nogle justeringer i mit arbejds- og familieliv for at opretholde en god balance og give tid til nye projekter.

Jeg elsker det jeg laver! Og jeg er fuld af respekt for alle mine klienter, der hver især med deres udfordringer kæmper en sej kamp for at få det bedre og for at kunne leve det liv, de ønsker sig.

Jeg er beæret over den tillid, hver og én af mine klienter viser mig – og jeg tager den aldrig for givet.

Under menupunktet “Terapi” kan du se mere om min tilgang til terapi og du kan læse en personlig beretning om et forløb fra en af mine tidligere klienter.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af Psykolognævnet og er derfor underlagt Psykologloven og de etiske retningslinjer for nordiske psykologer. 

Aut. Psykolog Sigrid Reinvard Kølster
Aut. Psykolog Sigrid Reinvard Kølster