Skriv til brevkassen

Spørg og få svar om selvværd

Måske ved du ikke helt, om de udfordringer, bekymringer eller problemer, som du oplever, handler om dit selvværd – eller om noget andet… Lavt selvværd kan komme til udtryk på alle mulige måder, og for nogen mere udpræget i nogle situationer eller relationer end i andre.

Du kan læse mere på min beskrivelse af selvværd  og se, om du kan genkende dig selv i nogle de beskrivelser og udsagn. Uanset om du tænker, at det er dit selvværd, der udfordrer dig, eller om du er i tvivl om, om det er noget andet, er du ALTID velkommen til at skrive til mig!

Det kan også være, at du føler dig alene med de negative tanker, du har om sig selv og har brug for at dele dem med en helt udenforstående? Mange er faktisk flove over, at de tænker sådan om sig selv, de bebrejder sig selv, at de ikke “bare kan lade være” med at tænke de negative tanker og så kan det være rigtigt svært at tale med andre om. Her har du muligheden for at dele dine tanker helt anonymt!

Eller måske er du bare nysgerrig og ønsker at blive lidt klogere på, hvad selvværd egentlig er? Hvor kommer det fra? Hvad “gør det ved dig”? Hvad kan påvirke selvværdet negativt og hvordan kan du styrke dit selvværd?

Jeg lover, at jeg gør mit bedste for at give dig et svar, som du – og forhåbentlig mange andre også – kan blive klogere af! Du må selvfølgelig gerne være anonym og behøver derfor ikke at skrive dit rigtige navn.

Sådan skriver du til brevkassen

Det vigtigste for at jeg kan hjælpe dig bedst muligt er, at du beskriver din situation og de tanker og følelser, du har, så godt du kan, så jeg kan få det bedst mulige indblik i, hvad der kan være på spil for dig.

Send dit spørgsmål til kontakt@psykologsigrid.dk, så får du en email direkte med et link, når der er svar på dit spørgsmål i brevkassen.

Du kan også skrive et spørgsmål ved at bruge kommentarfeltet nederst på siden her. Det er kun mig, der kan se din email-adresse og den vil selvfølgelig ikke blive vist offentligt.

Hvis du ønsker at være anonym, er du velkommen til at opfinde et “brevkasse-navn”.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Sigrid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *