Brev til klienter vedr. COVID-19

(Opdateret den 23/3-2020)

Kære klient

Grundet den alvorlige situation med udbruddet og spredningen af COVID-19 følger jeg selvfølgelig myndighedernes anvisninger og tager de nødvendige forholdsregler i forhold til at medvirke til begrænsning af smitten.

Jeg har derfor lukket ned for alle samtaler i klinikken til og med den 13. april.

Jeg tilbyder i stedet følgende muligheder for samtale:

  1. Telefonisk konsultation: Jeg ringer dig op på telefon på aftalte tidspunkt for samtale.
  2. Online-konsultation: Jeg bruger det sikre program ”We.Care”, som er en online platform, der overholder alle retningslinjer i forhold til GDPR. Det fungerer sådan, at jeg forinden sender dig en invitation pr. email. Du skal klikke på den gule knap ”opret profil”. Jeg booker herefter en online konsultation på det aftalte tidspunkt i systemet. Når du har bekræftet tidspunktet, kan jeg ringe dig op i det bekræftede tidsrum. Du skal sørge for at sidde et roligt sted, hvor du kan tale i fred og uden forstyrrelser.
  3. Udendørs konsultation: Vi mødes for enden af store parkeringsplads i Tisvildeleje ved ”Naturrum Tisvildeleje” og går i skoven eller på stranden, mens vi taler. Vi giver ikke kram eller hånd, når vi mødes og holder selvfølgelig to meters afstand, mens vi går. Vi mødes her: https://goo.gl/maps/E7Kr991XU9j4V2nC8

Giv mig venligst hurtigst muligt besked om, hvorvidt du ønsker at fastholde vores aftale ved at benytte dig en af ovenstående muligheder eller om du ønsker at aflyse og vente med samtale, til situationen er normaliseret og vi kan genoptage almindelig terapi i min praksis.

Hvis mange ønsker at benytte sig af tilbuddet om en ”udendørs konsultation”, kan jeg være nødt til at justere lidt på de aftalte tidspunkter. Du må derfor forvente, at der kan forekomme ændring af det oprindeligt aftalte tidspunkt.

Jeg håber, at alle vil være forstående og fleksible i den helt særlige situation. Hvis du har tvivl eller spørgsmål, så tag endelig kontakt (gerne på email: kontakt@psykologsigrid.dk), så svarer jeg hurtigst muligt.

Alle de bedste hilsener

Sigrid